Nicolau Villellas, Natàlia

Natàlia Nicolau Villellas Enginyera Tècnica Agrícola i doctora en Tecnologia d'Aliments per la Universitat Autònoma de Barcelona. El desenvolupament de diversos projectes de recerca i innovació en el sector formatger li ha permès obtenir una visió global del sector. Forma part de la docència en la Formació Continuada pel Sector Formatger Artesà de Catalunya. La seva curiositat per altres cultures fa que viatgi a través dels formatges, dels quals n'és una amant incondicional, en gaudeix i transmet l'afició al seu voltant. Laia Pont Diez Enginyera Tècnica Agrícola en l'especialitat d'indústries alimentàries. La seva experiència en botigues i distribuïdores de formatges artesans li ha donat l'oportunitat de conèixer molts formatges i també els seus elaboradors. Els diversos cursos sobre formatgeria i seguretat alimentària i l'assistència a fires d'arreu d'Europa fan que per allà on passi olori formatges i visiti formatgeries. Des del 2005 realitza tasts de formatges a domicili, on comparteix la seva gran passió en un ambient íntim i relaxat. Actualment és secretària d'ACREFA (Associació Catalana de Ramaders i Elaboradors de Formatge Artesà).


Libros del autor

Ordenar y filtrar

Opciones

Ordenar por:

Filtros Quitar

Disponibilidad:

Sección:

Editorial / Marca: